Η εργαλειοθήκη του Πανεπιστημιακού δασκάλου

Η “Εργαλειοθήκη του Πανεπιστημιακού” περιλαμβάνει 9 κεφάλαια. Ασχολείται με τα σύγχρονα θέματα παιδαγωγικής και μεθοδολογίας διδασκαλίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως: 1. Στρατηγικές ενεργητικής μάθησης 2. Μάθηση του τρόπου μάθησης 3. Αξιολόγηση για τη μάθηση 4. Εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς 5. Εγκάρσιες δεξιότητες 6. Ψηφιακές τεχνολογίες 6. Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες 7. Μαθητές με χαμηλή όραση 8. Επίβλεψη της διπλωματικής/πτυχιακής εργασίας των φοιτητών.
Πρόκειται για ένα συνεργατικό πρόγραμμα μεταξύ δέκα ακαδημαϊκών από πέντε ελληνικά πανεπιστήμια και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Οριζόντιας Δράσης των Κέντρων Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που θα ενισχύσει τη διδασκαλία και τη μάθηση στο πανεπιστήμιο, με στόχο διδακτικές προσεγγίσεις χωρίς αποκλεισμούς.
Αυτός ο συλλογικός τόμος είναι αποτέλεσμα συνεργασίας πέντε Ελληνικών Πανεπιστημίων υπό την επιμέλεια της Συντονίστριας του Δικτύου ΚΕΔΙΜΑ στην Ελλάδα, κα Γαβριηλίδου Ζωή.
κατεβάστε το αρχείο από εδώ
https://drive.google.com/file/d/11NWUkCUmX8x1zcep3WBKO0VoAjo_GmNp/view?fbclid=IwAR2-Zlw45bFmMbBW2GaHRqSGfJPuF8PIx60jAnYPHNUjr0Wd_HMRBXVX3ak&pli=1