News

Νέα

Η μετάβαση στη Φοιτητοκεντρική Διδασκαλία και Μάθηση

TUC_logo_color1-1080x675

Η μετάβαση στη Φοιτητοκεντρική Διδασκαλία και Μάθηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει επιμορφωτικό σύντομο σεμινάριο με έμφαση στα νέα μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού, μέλη ΔΕΠ/ΕΔΙΠ/ΕΕΠ/ΕΤΕΠ – Συμβασιούχους διδάσκοντες μαθημάτων & εργαστηρίων – Ακαδ. Υπότροφους – Ερευνητές & Μεταδιδάκτορες.

Το σεμινάριο διοργανώνεται κάθε εξάμηνο και έχει τίτλο “Η μετάβαση στη Φοιτητοκεντρική Διδασκαλία και Μάθηση“.

Θέματα του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή στην Πανεπιστημιακή Παιδαγωγική, στην Εκπαίδευση των Μηχανικών, και στην Ηλεκτρονική Μάθηση / Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, ενώ η συνολική διάρκειά του είναι 25 ώρες (10 ώρες σύγχρονα και 15 ώρες ασύγχρονα).
Το σύγχρονο μέρος θα πραγματοποιηθεί μέσω ΖΟΟΜ από Δευτέρα 12-2-2024 έως Πέμπτη 15-2-2024, 18:00 – 20:30, από το σύνδεσμο https://tuc-gr.zoom.us/j/93588490065?pwd=NThxdlFuUFJXbFFsV2VCcS8xOGFoUT09

Για το ασύγχρονο μέρος του σεμιναρίου έχει αναπτυχθεί μάθημα στο eClass με ΚΩΔ. VTC105 (βλ. στα μαθήματα του ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ. https://www.eclass.tuc.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=149) με σχετικό υλικό. Εισηγήτρια: Ε. Κρασαδάκη.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Παρακαλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προσθέτοντας το πανεπιστήμιο, την ιδιότητα και ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας στο ekrasadaki@tuc.gr για να αποκτήσουν πρόσβαση στο eClass του ΠΚ.

Με εκτίμηση

Ε. Κρασαδάκη, Υπεύθυνη – Συντονίστρια ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ. Π.Κ.